Over ons

Bel me terug

Bellen

Adviesaanvraag

Klik hier

Echt Design is van oorsprong een Amsterdams interieurbouw bedrijf wat zich naast particulier voornamelijk richt op de horeca. Echt Design is sterk door de combinatie van ontwerp en bouw. Ontwerp, techniek, realisatie en kosten zijn al tijdens de start van het proces belangrijke onderdelen. Een integrale aanpak van ontwerp en uitvoering.

Vanuit onze werkplaats in Diemen vervaardigen wij alle interieurwensen op het gebied van hout- en staalbewerking, ons atelier in Amsterdam Oost verzorgt de interieurstoffering en bekleding.

Echt Design is ontstaan door het werken met gerecyclede materialen. Oude en gebruikte materialen verwerkt in hedendaagse ontwerpen zorgen ervoor dat er een duurzaam en milieuvriendelijk proces ontstaat. De latente eigenschappen van de oude en gebruikte materialen en producten bieden een meerwaarde aan nieuwe creaties. Materialen zoals hout, beton, staal en glas worden gecombineerd tot creaties toepasbaar voor verschillende gebruikersfuncties met een knipoog naar het soms Über- gestileerde hedendaagse design.

Door de jaren heen heeft Echt Design zich ontwikkeld tot een bedrijf die de wensen van de klant omzet naar ontwerpen die sfeer uitstralen. Tevens voeren wij interieurwensen uit in opdracht van ontwerp- en architectenbureau’s alsmede kunstenaars.

Wij leveren ook losse interieurproducten aan diverse horecazaken. U kunt dan denken aan krukken (per 10 stuks), gordijnen, banken, lampen en tafels alsmede stalen meubels, hek- en smeedwerk.

Ook zijn wij een Erkend Leerbedrijf voor studenten van o.a. het Hout- en MeubileringsCollege (HMC) en de Ambachtsacademie.

© 2024 Echt Design. Site by Branding New.